این روزها برپایی جشن و سرور بیش از هر تفریحی، طرفدار دارد و شاید به همین دلیل است که راه اندازی تالار هم با استقبال بیزینسمنها روبهرو شده است. در چنین فضایی است که فقدان یک آموزش کامل برای راه اندازی صفر تا صد تالار احساس میشود. بسیاری به دنبال سود خود هستند و نمیخواهند شما را با کُنه ماجرا آشنا کنند. سختیها و نکات ریزی که شاید در حین راه اندازی رستوران فراموش شوند یا کماهمیت فرض گردند، در این مطلب به شما گوشزد میشود تا با کولهباری مجهز به جنگ دنیای بیرحم این تجارت بروید. اگر فکر میکنید، بودجهی کافی برای راه اندازی تالار دارید، پس پشت فرمان بنشینید تا من مربی آموزش رانندگی شما شوم.
راه اندازی تالار فقط در بخش داخلی و رسیدن به ظاهر آن خلاصه نمیشود. توجه به بخش لجستیکی که مجموعهای از عوامل را در بر میگیرد، به موفقیت حتمی شما منتهی میشود. اما این شرایط که تحت مقولهی راه اندازی صفر تا صد معنا مییابد، دقیقا چه مختصاتی دارند؟ برای راه اندازی تالار باید به نحوهی دسترسی مهمانان به تالار (سرراست بودن مسیر)، نبود جادههای خاکی در محل عبور و مرور آنها، نزدیکی به امکانات شهری مثل آتشنشانی و اورژانس و از این دست فاکتورها توجه کنید. همچنین برای راه اندازی رستوران در تالار، باید محل رفتوآمد ماشینهای حمل غذا را در نظر بگیرید که در دید مدعوین نباشد. به علاوه، عنایت به داشتن آسانسور برای رستورانهایی که در طبقه همکف نیستند، در راه اندازی تالار ضروری است؛ چرا که اگر مجالس ترحیم و عزا در تالار برگزار شود، حتما میهمانان به این قضیه توجه میکنند. برای مراسمهای جشن و عروسی نیز، بدیهی است که پاشنههای بلند خانمها، پله را نمیپسندد. میبینید که راه اندازی صفر تا صد تالار کار هرکسی نیست و متخصصی کارکشته میخواهد. اگر چنین فردی در تیم خود ندارید، باید از آژانسها یا افراد همکار برای راه اندازی رستوران طلب یاری کنید.
اگر بخواهیم خیلی ساده مراحل راه اندازی صفر تا صد تالار را خلاصه کنیم، میتوانیم سه گامِ طراحی فضا و مکان، چیدمان وسایل و راه اندازی رستوران را نام ببریم. بخش طراحی که مرحلهی پیشساخت است و باید دکور و نشیمن میهمانان، صحنه و سایر لوازم یک تالار در این برهه پیشبینی شود. چیدمان هم باید معرف برند و اعتبار تالار شما باشد که اگر هنوز در تعیین شعار برند خود شک دارید، بهتر است راه اندازی تالار به صورت رسمی را کمی به تأخیر بیندازید. به این مقوله بیشتر فکر کنید و از آژانسهای تبلیغاتی مشاوره بگیرید. مرحلهی راه اندازی رستوران نیز که مشخص است که باید بهترین فضا برای آمدوشد زیاد در نظر گرفته شود و تجهیزات آشپزخانه تالار براساس میزان ظرفیت تالار تعیین شود.
دقت کنید که اگر میخواهید با راه اندازی رستوران درآمد خود از برگزاری هر مراسم را افزایش دهید، باید رستورانی با استانداردهای روز را پیش از راه اندازی تالار ببینید و برای خود نمونهای مشابه، در هنگام راه اندازی صفر تا صد بسازید. شاید لازم باشد برای لوازم آشپزخانه تالار در بخش طبخ کباب، قسمتی از آشپزخانه را خراب کنید و هود و دیگر تجهیزات را گسترش دهید. همهی این کارها شدنی است به شرطی که در آغاز راه اندازی صفر تا صد به آن بیندیشید و با نقشهای کامل محل تالار را انتخاب کنید و دست به راه اندازی تالار بزنید. اگر این مراحل را عملی کنید، تبریک من را هم پذیرا باشید؛ زیرا شما به توفیق خواهید رسید.